Noutomyymälä: Annerman Oy, Ulkoniitynkuja 13, 01660 Vantaa, ark. 9.00 - 15.00
Kysy meiltä :

Polttoainekäyttöinen Weltem WHO-095

€2,699.00

Weltem kehittämät polttoainekäyttöiset (diesel/polttoöljy tai valopetrooli) AH-sarjan infrapunasäteilylämmittimet ovat markkinoiden ensimmäisiä ja ainoita korkean hyötysuhteen omaavia säteilylämmittimiä.
Weltem on kehittänyt täysin uudentyyppisen säteilylämmittimen, joka eroaa kaikilta osin muista polttoainekäyttöisistä lämmittimistä, joiden toiminta perustuu palokammion läpi puhallettavaan ilmavirtaukseen.
Weltem lämmittimissä toiminta perustuu pienikokoiseen öljypolttimeen, sekä suuren lämmityspinta-alan tarjoavaan keraamisesti pinnoitettuun putkistoon. Poltinosa koostuu automaattisesta sähköisestä polttoainepumpusta, poltinpuhaltimesta, diffuusorista ja ruiskusuuttimesta, sekä sähköisestä piezo-sytyttimestä. Sähköinen esilämmitysvastus lämmittää polttoaineen, jolloin sytytys on aina varmaa myös kylmissä lämpötiloissa. Lisäksi laite on varustettu polttoaineen takaisinkierrätysventtiilillä, jolla jäännöspolttoaine palautetaan takaisin integroituun polttoainesäiliöön.
Weltem WHO-095 on keskikokoinen polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin.
Helppokäyttöinen laite soveltuu muun muassa hallien, autotallien, saneerauskohteiden, kesämökkien ja telttojen lämmittämiseen.
• lämmitysteho on 13-14 kW
• polttoaine diesel- tai polttoöljy tai valopetrooli
• polttoaineen kulutus 1,00 l/h

  • Malli: CCW657
  • Rahdituspaino: 50kg


Minikeittiöt - Suomen laajin valikoima
IP osoitteesi: 54.144.82.216
Copyright © 2018 Kotituli.fi. Powered by Zen Cart
Formaloft - terästä tyyliä