Noutovarasto: Annerman Oy, Laippatie 3, 00880 Helsinki, ark. 9.00 - 15.00
Kysy meiltä :

Tulisijan pienhiukkaisten puhdistus savukaasuista

€1,090.00

Puunpoltossa syntyvien pienhiukkasten sähkösuodatin

Varusteet:
 • Puunpoltossa syntyvien pienhiukkasten sähkösuodattimen (kuviot 1 ja 2) toiminta perustuu tasavirtaa tuottavaan korkeajännitegeneraattoriin (1). Sähkösuodattimen runko (2) on valmistettu hiiliteräksestä. Rungossa on teräslangasta valmistettu koronaelektrodi (3), joka tuottaa koronapurkauksia. Elektrodi sijoitetaan keskelle savukaasukanavaan käyttämällä kiinnitystankoa, jossa on keraaminen eristin (4). Eristetylle elektrodille syötetään korkeajännitesähkö HV-generaattorista (1) riittävän eristetyllä virtalähteellä (5). Purkautuva elektrodi koostuu sähkösuodattimen rungon maadoitetuista seinistä ja savukanavasta, johon sähkösuodatin on asennettu. Rungon sisäpuoli, johon elektrodi on asennettu, on tuuletettu tuulettimen (6) avulla. Sähkösuodatin voidaan puhdistaa ja huoltaa käsin tarkastusaukon (7) läpi. Versiosta riippuen sähkösuodatin voidaan myös varustaa asiakkaan pyynnöstä keräyselektrodin automaattisella puhdistusjärjestelmällä (ei esitetty kuvioissa).
 • Puunpoltossa syntyvien pienhiukkasten poistuminen savukaasun virrasta ja sedimentaatio keräyselektrodin pinnalla, kehon seinämät, tapahtuu sähköstaattisen voiman avulla. Puunpoltossa syntyvien pienhiukkaset saavat sähköstaattisen varauksen törmäysten seurauksena kaasu-ionien kanssa. Kaasun ionisaation seurauksena pienhiukkaset etenevät keräyselektrodia kohti. Puunpoltossa syntyvien pienhiukkasten sähkösuodattimen toiminnan tehokkuus on perusparametri, joka kuvaa sen käytettävyyttä ja tehokkuutta. Yksinkertaisimpien ratkaisujen tehokkuus voi vaihdella 60 - 90% riippuen päästölähteen tyypistä ja laadusta.
 • Käsiteltävä menetelmä pienitehoisten polttolaitosten (kiukaan, uunin, puukattilan) savukaasujen poistamiseksi savukaasusta on BAT-ratkaisu (paras käytettävissä oleva tekniikka) teknisestä näkökulmasta. Se takaa yhä suurempien energiapäästövaatimusten täyttämisen, jotka on muotoiltu pienitehoisille polttolaitoksille (myös ne, jotka on määritelty asianmukaisissa testausstandardeissa EN303-5 sekä EN13289). Puunpoltossa syntyvien pienhiukkasten päästöt riippuvat lähteestä - tulisijasta. Pienhiukkasten sähkösuodattimen käyttö mahdollistaa laitteen siirtämisen standardin 303-5 mukaisesta luokasta 3 luokkaan 4 tai jopa 5 pienhiukkasten päästöjen osalta. Tämä vastaa pienhiukkasten päästöä, joka on alle 40 mg / m3.

  Optiot

 • Puhdistuslaite suodattimen jälkeen
 • Tuhkalaatikko

  • Malli: st360
  • Rahdituspaino: 7kg

  z

  1
  2  1


  2


  Sähkökattila toimii aina!
  IP osoitteesi: 3.209.80.87
  Copyright © 2019 Kotituli.fi. Powered by Zen Cart
  Formaloft - terästä tyyliä